Mercedes-Benz EQV

Descoperă noul EQV, un adevărat atlet electric, la pachet cu o ofertă[*1] de nerefuzat:
•     Ecotichet în valoare de 45.000 Lei
•     Pachet integrat de 4 revizii
•     Stație de încărcare ENGIE cadou[*2]
 

Totul vorbește în favoarea noului model EQV. Din prima clipă: un membru al familiei Mercedes-EQ ce imbina elemente conceptia inovatoare Mercedes-Benz in ce priveste confortul si securitatea cu noutatile erei electrice. Elementele de design proiectate special pentru gama Mercedes-EQ împrumută modelului EQV un caracter incitant și progresiv, atât la exterior cât și la interior. Afisati mai multe informatii
Sisteme de siguranță și asistență pentru șofer.
Calitatea liniștitoare a unui Mercedes.


Chiar și cu un motor electric, siguranța este o prioritate.

La bordul EQV vă puteți simți în siguranță, la fel ca la orice Mercedes. Vehiculele alimentate electric sunt supuse testelor solicitante și testelor de impact caracteristice Mercedes-Benz. Echipamentele de siguranță, cum ar fi sistemele de asistență a șoferului, airbag-urile și sistemele dinamice de control al comportamentului, sunt la nivelul exemplar Mercedes-Benz.

355 – 357 km

autonomie electrica in regim mixt [1][2]

90 kW

Capacitatea bateriei (utila)

45 minute

timp de încărcare la stațiile de încărcare rapidă*[3]

* Timpii de încărcare pot varia între 10-80% în funcție de timpul alocat și de utilizarea unei stații de încărcare rapidă având curent continuu cu tensiune de alimentare 400V, și intensitatea de minim 300A.
[1] Valorile comunicate au fost stabilite conform procedurilor de măsurare impuse. Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului 692/2008/CE. Consumul de curent și autonomia depind de configurația autovehiculului.
[2] Autonomia reală depinde în plus și de stilul individual de condus, condițiile de carosabil și trafic, temperatura exterioară, utilizarea instalației de climatizare/încălzire etc., și poate varia în funcție de caz.
[3] Durata încărcării bateriei depinde de infrastructura sistemului de încărcare.

La fel de spațios pentru pasageri ca și pentru bagaje.

Până la 8 persoane cu bagajele lor – EQV reunește cu finete conceptele de spatiu, confort si siguranta. Versiunile „lung” si „extra lung” ofera cu generozitate spațiul necesar pentru un Van cu adevarat Mercedes-Benz.

In noul EQV te bucuri de confort la un alt nivel. Sistemul de sunet surround, iluminarea ambientala sau controlul de la distanta al climatizarii, sunt doar cateva dintre functiile care fac din experienta condusului o placere.

Interiorul modern, cu estetica sa proprie Mercedes-EQ, este exemplar în ceea ce privește ergonomia și calitatea autovehiculelor monovolum. Acest lucru se manifestă, de exemplu, în display-ul Media cu suprafața de sticlă, în designul atractiv al prizelor de aer și în elementul decorativ cu dimensiuni generoase. Puteți configura mai exclusiv și sportiv modelul dumneavoastră EQV cu pachetul opțional de dotări al liniei de echipare AVANTGARDE și cu pachetul de design pentru interior EQV disponibil la cerere. În acest caz, interiorul este înnobilat de un element decorativ specific Mercedes-EQ, accente roz-aurii și tapițeria specială.

EQV-pachet-masa-echipament-optional
EQV Pachet masa rabatabila – Echipament optional

Pachetul masă cuprinde o serie de echipări funcționale suplimentare care fac șederea în partea din spate mult mai plăcută. La masa rabatabilă și mobilă se poate mânca, lucra sau se pot juca diverse jocuri. Recipientele cu băuturi stau în siguranță în suportul de pahare din pereții laterali. Habitaclul devine și mai funcțional prin posibilitățile practice de depozitare în plasele din spătarul scaunelor pentru șofer și însoțitor, precum și din scaunele individuale din partea din spate. Iar la priza de 12 V se pot conecta și încărca diverse dispozitive mobile.

EQV-trapa-panoramica-pe-plafon
EQV Trapa panoramica – Echipament optional

Trapa culisantă panoramică de înaltă calitate, cu suprafețele sale mari de sticlă, permite să pătrundă multă lumină în habitaclu pentru o ambianță luminoasă și prietenoasă în autovehiculul dumneavoastră. Partea din față a trapei culisante poate fi deschisă electric, oferind astfel posibilitatea ventilației suplimentare.

EQV-pachet-audio-Burmester
EQV Pachet audio Burmester. Echipament optional

Sistemul de sunet Surround Burmester®, cu ajutorul sistemului de amplificare și al sistemului de difuzoare care sunt sincronizate perfect, asigură în autovehicul un sunet surround fascinant. Cele 15 difuzoare și o un difuzor Bass-reflex produc împreună 640 W. Grație tehnologiei surround pe mai multe canale, fiecare loc beneficiază de un sunet impresionant.


[*1] Ofertă valabilă prin Programul Național de Finanţare privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră derulat de Administraţia Fondului pentru Mediu, valabilă de la data lansării programului. Pentru termenii și condițiile de accesare a ecotichetului, vă rugăm să consultați Ghidul de finanțare aferent programului.
Campania este valabilă pentru autoturisme noi Mercedes-Benz EQV comandate până la dată de 31.12.2022, în limita stocului disponibil. Ofertă valabilă pentru persoane fizice.

[*2]Oferta nu este transmisibilă și este valabilă pentru o perioadă de 6 luni de la data livrării unui model nou Mercedes-Benz EQV, de la unul dintre centrele autorizate Mercedes-Benz.