Mercedes-Benz EQB

Descoperă noul EQB, un adevărat atlet electric, flexibil:
•     Încărcare simplă și confortabilă – fie acasă sau pe drum.
•     Un adevărat miracol al spațiului, cu până la șapte locuri și spațiu de încărcare variabil.
•     Asistent inteligent la bord: sistemul Multimedia MBUX.
Pentru pre-comanda sau alte informatii va rugăm contactati un consilier Auto Schunn

Robust. Caracter puternic. Electric. Noul model EQB combină elementele tipice de design ale seriei Mercedes-EQ cu o expresivitate marcantă și un caracter puternic. Cu până la șapte locuri, un spațiu de încărcare generos și sistem Multimedia MBUX, experimentați conducerea în regim electric într-un mod complet nou.
Afisati mai multe informatii
SUV compact complet electric cu până la șapte locuri.

Indiferent dacă este o familie mare sau o familie mică extinsă dispuneți de șapte locuri. Noul EQB oferă spațiu pentru multe configurații familiale și o mare varietate de nevoi de transport. Acest lucru îi conferă o poziție excepțională nu numai pe segmentul compact, ci mai ales printre mașinile electrice. Cele două scaune din al treilea rând pot fi utilizate de persoane cu o înălțime de până la 1,65 metri, iar scaunele pentru copii pot fi montate și acolo. Noul EQB și-a făcut apariția in luna aprilie la Auto Shanghai 2021. După EQA, este a doua mașină compactă complet electrică de la Mercedes-EQ. Unitatea electrică puternică și eficientă, recuperarea inteligentă și navigarea predictivă cu inteligență electrică sunt doar câteva dintre caracteristicile care o leagă de EQA. Lansarea pe piață în China este programată pentru acest an. După Europa, versiunea internațională a EQB, produsă la Kecskemét, Ungaria, va fi lansată la sfârșitul anului, urmată de lansarea pe piața SUA în 2022.

Te aduce în siguranță la destinație.
Cele mai noi sisteme de asistență la rulare ale modelului EQA îți sunt alături în orice moment, țin sub observație situațiile din trafic și pot reacționa automat în cazul unor pericole. Astfel, pasagerii și ceilalți participanți la trafic pot fi protejați atunci când situația o cere.

3

Randuri de scaune

7

Locuri

1710 litri

Volum maxim de încărcare

Electro design progresiv.

Design estetic cu colțuri și margini. EQB interpretează luxul progresiv al Mercedes-EQ într-un mod particular.
Dispune de grila tipică cu panou negru Mercedes-EQ cu stea centrală.

O altă caracteristică de design distinctivă a lumii complet electrice a vehiculelor Mercedes-EQ este banda de lumină continuă din față și din spate. O bandă orizontală cu fibră optică conectează luminile de zi ale farurilor full-LED, asigurând un nivel ridicat de recunoaștere atât la lumina zilei, cât și noaptea. Interiorul farurilor este finisat la un nivel ridicat de calitate, detaliu și precizie.
Culorile albastre din faruri întăresc aspectul semnat Mercedes-EQ.

Interiorul genereaza mai mult spatiu prin patrunderea luminii prin trapa superioara Elementele de acoperire circumferențiale și de protecție structurează proporția totală. Roțile poziționate puțin catre exteriorul caroseriei conferă EQB un caracter puternic și o poziție încrezătoare pe drum. Exclusiv pentru acest model sunt jantele din aliaj ușor, cu design bicolor sau tricolor, cu dimensiuni de până la 20 inci, în unele cazuri cu finisaje decorative roz-aurii sau albastre.

ECO Assist oferă un proces de recuperare optimizat pentru situația particulară. Incorporează date de navigație, recunoașterea semnelor de trafic și informații de la senzorii vehiculului în strategia sa de eficiență. Conducerea anticipată economisește energie, extinzând astfel autonomia. Navigarea standard cu inteligență electrică contribuie, de asemenea, la manipularea fără efort a EQB în viața de zi cu zi. Calculează cea mai rapidă rută către destinație, inclusiv orice oprire de încărcare necesară. Pe baza simulărilor de rază continue, sistemul ia în considerare orice oprire de încărcare necesară, precum și numeroși alți factori, cum ar fi topografia și vremea. De asemenea, este capabil să reacționeze dinamic la schimbări, de exemplu în situația traficului sau în stilul personal de conducere. În plus, Navigarea cu inteligență electrică asigură faptul că bateria de înaltă tensiune este adusă la o temperatură optimă de încărcare înainte de o oprire de încărcare planificată, dacă este necesar.