Termeni si conditii.

Date personale
Auto Schunn va ureaza bun venit pe pagina sa web si va multumeste pentru interesul manifestat fata de companie si produsele sale. Noi acordam foarte mare atentie protejarii datelor dvs. personale si vrem sa va simtiti in siguranta in timpul vizitarii paginilor noastre de internet. Protectia vietii dvs. private in faza de procesare a datelor personale constituie un aspect important pentru noi, de care tinem seama in cursul desfasurarii proceselor noastre de afaceri. Datele personale ale vizitatorilor paginilor noastre de internet sunt inregistrate si procesate conform prevederilor legale privind protectia datelor, valabile in tara in care isi are sediul unitatea care raspunde de procesarea datelor. Politica noastra privind protectia datelor personale se bazeaza de altfel si pe Regulamentul procedural privind protectia datelor, aplicat in cadrul companiei Daimler.


Produse si preturi
Acest website este pus la dispozitia Dumneavoastra pentru a va oferi indicatii despre specificatiile si preturile produselor noastre Mercedes-Benz. Depunem toate eforturile pentru a asigura acuratetea datelor. Totusi, va rugam sa aveti in vedere ca produsele, preturile si specificatiile pot fi modificate fara o notificare prealabila ca urmare a unor erori sau modificari de pret aparute in urma unor instiintari din partea concernului Daimler AG. Nu putem oferi nicio garantie in ceea ce priveste corectitudinea si disponibilitatea produselor, corectitudinea preturilor sau a specificatiilor produselor prezentate in acest website.
Pentru a fi siguri ca preturile si specificatiile produselor sunt valabile si corecte, va rugam sa va adresati unui Centru Auto Schunn, Autorizat pentru Vânzari si Service Mercedes-Benz. Toate comenzile de produse se supun termenelor si conditiilor de vânzare ale Centrului Autorizat de Vânzari si Service Mercedes-Benz.

Drepturi de autor
Copyright Daimler AG impreuna cu Auto Schunn SRL au toate drepturile rezervate. Textul, imaginile, graficele, fisierele audio, fisierele animate, cele video si aranjarea lor pe site-urile Internet Daimler AG si Auto Schunn srl sunt in totalitate subiectul protejarii Copyright si altor forme de protejare a proprietatii intelectuale. Aceste obiecte nu pot fi copiate pentru a fi folosite in scop comercial sau distribuite, asa cum nu pot nici sa fie modificate sau publicate in cadrul altor site-uri. Aceste site-uri contin si materiale care sunt subiectul protejarii prin copyright detinute de furnizorii acestora.
Nici o reproducere sau parte a paginii de Internet nu poate fi vânduta sau distribuita pentru câstig comercial si nici nu poate fi modificata sau incorporata in nicio alta lucrare sau publicatie, indiferent daca sunt pe hârtie sau in format electronic, si nici nu pot fi transmise catre nicio alta pagina de Internet. Nu se acorda nicio alta licenta sau drept in acest sens.
Este strict interzisa utilizarea neautorizata a oricarei marci inregistrate mentionate in aceasta pagina de Internet.

Continut
Datele din aceasta pagina de Internet au un scop de informare generala. Referirea la orice produs sau serviciu in aceasta pagina de Internet nu constituie o oferta de a vinde sau de a furniza acel produs sau serviciu. inainte de achizitionare, trebuie verificate recomandarile specifice privind disponibilitatea si adecvarea oricarui anumit produs sau serviciu.
Ne rezervam dreptul de a efectua orice modificari si corectii ale acestei pagini de Internet, fara vreun preaviz si/sau informare prealabila.

Pagini Conexe
in diferite puncte din cuprinsul paginii vi se pot oferi link-uri automate la alte pagini de Internet relevante pentru un anumit aspect al acestei pagini de Internet. Chiar daca intentia firmei este sa gasiti aceste pagini de interes, nici firma, nici sucursalele sale si nici reprezentantii, angajatii sau agentii acestora nu vor avea nicio raspundere sau obligatie de absolut nici o natura pentru aceste alte pagini de Internet sau pentru orice informatie continuta in ele, dintre care nici una nu a fost verificata sau avizata de firma sau de sucursalele sale.

Siguranta
Auto Schunn a luat toate masurile tehnico-organizatorice de siguranta pentru a proteja datele administrate de noi impotriva manipularii, pierderii, distrugerii sau accesarii lor de catre persoane neautorizate. Masurile de securizare a datelor sunt perfectionate continuu si adaptate celor mai moderne standarde.