Leasing auto Mercedes

Servicii de leasing Mercedes-Benz Financial Services

E simplu sa iei o decizie buna

Leasing financiar Leasing operational

Leasing financiar

Oferim servicii de leasing auto financiar exact pe gustul tau. Esti la un pas distanta de autoturismul Mercedes-Benz pe care ti-l doresti.
Beneficiaza de flexibilitatea financiara dorita, cu o masina in leasing oferita de Auto Schunn Romania, partenerul tau de incredere, prinprogramul financiar Mercedes-Benz Financial Services.

Cu serviciul de auto in leasing de la Auto Schunn, te bucuri de libertatea unui mecanism personalizat, in care tu controlezi pe deplin procesul de achizitie.
Niciodata nu a fost mai simplu si mai avantajos sa detii un autoturism Mercedes-Benz.
Afisati mai multe informatii

Leasing operational

Oferim servicii de leasing auto financiar exact pe gustul tau. Esti la un pas distanta de autoturismul Mercedes-Benz pe care ti-l doresti. Beneficiaza de flexibilitatea financiara dorita, cu o masina in leasing oferita de Auto Schunn Romania, partenerul tau de incredere, prinprogramul financiar Mercedes-Benz Financial Services.

Cu serviciul de auto in leasing de la Auto Schunn, te bucuri de libertatea unui mecanism personalizat, in care tu controlezi pe deplin procesul de achizitie. Niciodata nu a fost mai simplu si mai avantajos sa detii un autoturism Mercedes-Benz.
Afisati mai multe informatii

Leasing Financiar

Tot mai aproape de noul tau Mercedes-Benz.
Leasing Mercedes-Benz transparent.
Alege libertatea oferita de un sistem de leasing financiar in care tu alegi durata optima si valoarea avansului acordat, adaptat necesitatilor tale.

Fara costuri ascunse.
Mecanismul de achizitiea une imasini in leasing financiar, prin serviciul Mercedes-Benz Financial Services, oferit de Auto Schunn Romania, nu are costuri ascunse.
Toate costurile integrate in sistemul de leasing auto financiar sunt cele stabilite in contractul incheiat.
Protectie completa a automobilului, integrata in serviciu.

Serviciul de leasing financiar auto oferit de Auto Schunn inglobeaza un pachet special conceput pentru marca Mercedes-Benz, care ofera protectie totala in cazul unui accident sau a unei daune suferite de autoturismul achizitionat.

Avantaje leasing financiar oferit de Auto Schunn
✓ Avans flexibil
✓ Costuri transparente
✓ Faralimita de kilometri parcursi
✓ Esti unicul proprietar al masinii la finalul contractului

Care sunt optiunile tale, dupa expirarea contractului de leasing?
Pastrare: Dupa expirarea perioadei contractuale de leasing auto, care subintelege achitarea ultimei rate convenite, autovehiculul intra in mod automat in posesia ta exclusiva.
Vanzare: ai posibilitatea de a vinde autovehiculul, iar din suma obtinuta sa acoperi rata finala, pentru ca mai apoi sa te decizi asupra unuinou model.
Returnare: poti returna pur si simplu autovehiculul la valoarea reziduala garantata contractual si sa iti alegi imediat un nou autovehicul.

Leasing Operational

E timpul sa obtii independenta financiara dorita.
Flexibilitate financiara
Achizitia unei masini in leasing prin Serviciul de leasing operational Mercedes-Benz Financial Services iti ofera oportunitatea de a atinge nivelul de libertate financiara dorit, conferita de ratele avantajoase determinate de faptul ca acestea nu sunt destinate pentru plata autovehiculului, ci pentru utilizarea sa.
Astfel, la finalul perioadei de leasing auto operational, returnezi pur si simplu masina catre dealerul Auto Schunn, autorizat Mercedes-Benz.

Oportunitatea unei noi experiente.
Unul dintre marile avantaje ale leasing-ului operational este faptul ca, la finalul perioadei de leasing operational poti opta pentru un alt automobil Mercedes-Benz si, astfel, sa te bucuri din plin de toate inovatiile sale.

Siguranta la cele mai inalte standarde. Costuri zero.
In cazul in care autoturismul sufera o avarie totala sau este inplicat intr-un caz de furt, unii asiguratori auto iti ofera doar suma de inlocuire a masinii.
Situatia creata, astfel, poate produce pierderi financiare pentru tine, deoarece aceasta suma primita de la asigurator se afla, de regula, sub nivelul valorii reziduale de leasing. Se produce, astfel, o diferenta financiara.
Sistemula sigurator pus la dispozitia ta, in cadrul serviciului de achizitie auto in leasing operational oferit de Auto Schunn, presupune existenta unei asigurari de despagubire insuficiente RTI care acopera aceasta diferenta.
Acest lucru inseamna ca nu vei fi nevoit sa te supui unei plati suplimentare. Serviciul asigurator descris anterior este prezent in toate modele Mercedes-Benz de leasing.
Conditia pentru a beneficia de asigurarea de despagubire insuficienta RTI este plata indemnizatiei de asigurare CASCO, care poate fi inclusa, desigur, in rata lunara de leasing.

Facturare corecta a kilometrilor parcursi. Garantat!
Kilometrii parcursi peste numarul de kilometri conveniti in contract vor fi facturati in mod corect, cu o valoare convenita in Euro/km.
Returnare in regim de leasing auto
Procesul de returnare al vehiculului se realizeaza la locatia dealerului autorizat Auto Schunn de la care a fost preluat. In momentul predarii masinii, va fi intocmita o inspectie auto si o verificare a rulajului.

Avantajele oferite de serviciul de leasing operational de la Auto Schunn
– Stabilirea perioadei de derulare a contractului de leasing, a numarului estimativ de kilometri parcursi, dar si a valorii ratei de leasing
– Proces simplificat de returnare a vehiculului, la momentul expirarii contractului
– Deducerea ratelor de leasing de la impozit, in cazul utilizarii in regim de busines
– Ratele de leasing auto operational se deduc automat drept cheltuieli ale firmei
– Asigurare gratuita de despagubire insuficienta RTI
– Alegerea libera a componentelor de service
– Vehicul intretinut de o companie premiata de Daimler pentru calitatea serviciilor oferite
– Costuri lunare fixe
– Mobilitate deplina, chiar si in cazul daunelor.

Leasing financiar de la Auto Schunn Romania

Serviciul de Leasing auto financiar ofera posibilitatea de a prelua in proprietate exclusiva autoturismul, la momentul expirarii contractului de leasing. De asemenea, acest serviciu prezinta un nivel flexibil al ratei residual, care poate diminua rata lunara.

Serviciile conexe achizitiei unui autoturism, precum vama, inmatricularea sau asigurarea se realizeaza de catre compania de leasing, in speta compania Auto Schunn Romania, beneficiind, de asemenea, de oportunitatea de esalonare a platilor TVA de-a lungul perioadei de leasing si amanare a obligatiilor de plata aferente.

Acte necesare pentru achizitia unei masini in leasing financiar

Intentia de solicitare a unui serviciu de Leasing financiar de la Auto Schunn Romania atrage inevitabil necesitatea unor documente justificative. Dosarul care se va depune in scopul insusirii unui autoturism prin intermediul serviciului de Leasing financiar de la Auto Schunn trebuie sa contina, in functie de statutul solicitantului (persoana fizica / persoana fizica autorizata / persoana juridical), un set de documente cu caracter doveditor.

Leasing operational de la Auto Schunn Romania

Contractul de leasing operational se va incheia intre compania de leasing, in speta compania Auto Schunn Romania, care ofera finantarea, si solicitant. In acest cadru, ca si in cazul serviciului de Leasing financiar, finantatorul va purta numele de locator, iar solicitantul numele de locatar.

Locatarul isi va asuma beneficiile si riscurile de utilizare a masinii luate in leasing, in timp ce locatorul isi va asuma riscul de valorificare a bunului la valoarea reziduala.

Acte necesare pentru achizitia unei masini in leasing financiar

Intentia de solicitare a unui serviciu de Leasing financiar de la Auto Schunn Romania atrage inevitabil necesitatea unor documente justificative. Dosarul care se va depune in scopul insusirii unui autoturism prin intermediul serviciului de Leasing financiar de la Auto Schunn trebuie sa contina, in functie de statutul solicitantului (persoana fizica / persoana fizica autorizata / persoana juridical), un set de documente cu caracter doveditor.