Service autocare. OMNIplus Romania

Suntem convinși că autovehiculele dumneavoastră întreținute și reparate cu know-how–ul producătorilor germani vor aduce firmei dumneavoastră rezultate eficiente iar vehiculelor cu care operaţi, un rulaj prelungit.

Peste 600 de service-centre OMNIplus autorizate în Europa.
Dispunând de un centru service cu dotări actualizate permanent și tehnologie de cea mai nouă generație, Auto Schunn vă stă la dispoziţie cu servicii complete pentru orice model din gama omnibuzelor Mercedes-Benz şi Setra.

OMNIplus-Arad
Auto Schunn SRL – OMNIplus Port Arad
Mercedes-Benz / Setra
Calea Radnei nr.247
310316 Arad
Tel.:    0374-427070
E-Mail: receptie.ar@auto-schunn.ro

OMNIplus-Deva
Auto Schunn OMNIplus Port Deva
Mercedes-Benz / Setra
Sintuhalm, nr. DN7-FN
330004 DEVA
Tel.:    0374-427061
E-Mail: receptie.hd@auto-schunn.ro

Calitatea OMNIplus se regaseste în fiecare operaţie efectuata, insoţitã de garantie şi piese de shimb originale conform recomandãrilor producãtorilor germani.

AutoSchunn-OMNIplus

■ Reparatii mecanice
■ Reparatii electrice
■ Reparatii interioare
■ Tinichigerie si vopsitorie
■ Piese de schimb originale
■ Intretineri periodice
■ Contracte de service
■ Accesorii originale

Mercedes-Setra-Bus-Service

Cardul de service OMNIplus Basic şi cardul de service OMNIplus Premium este disponibil exclusiv pentru clienţii care deţin autocare Mercedes-Benz şi Setra. Ele sunt biletele de intrare fãrã numerar în reţeaua noastrã de service din întreaga Europã, unica de acest gen – un garant pentru siguranţã şi mobilitate fãrã frontiere. Aşa cum reţeaua noastrã este împãrţitã pe categorii de servicii în funcţie de nevoile clienţilor, aşa oferim şi clienţilor noştri un card de service orientat în funcţie de exigenţele lor.Atât cardul nostru de service OMNIplus Basic cât şi cardul OMNIplus Premium cuprind un pachet de mobilitate Basic, prin care vã stau la dispoziţie o mulţime de servicii de mobilitate. Derularea pachetului de mobilitate Basic are loc exclusiv prin intermediul unuia din cardurile noastre de service.

Indiferent ce card de service OMNIplus vã decideţi sã solicitaţi, veţi fi consiliat bine şi vã veţi simţi pe mâini bune! În plus, cardul Dvs. vechi de service rãmâne activ pe toatã perioada de valabilitate. Apoi este înlocuit cu un card nou de service OMNIplus Premium.
Dacã nu deţineţi încã niciun card de service, vã rugãm sã solicitaţi unul.

OMNIplus card pentru Mercedes-Benz si Setra
24h SERVICE AUTOCARE – BUS – MINIBUS
În ciuda unei pregătiri optime a călătoriei, o micã avarie vă poate obliga să faceţi o oprire neplanificată, având autocarul ocupat la capacitate maximã, noaptea sau într-o ţară străină. De aceea, SERVICE-ul nostru de 24 h nu numai că este disponibil şi pregătit pentru intervenţii la orice oră, ci şi dispune de personal ce vorbeşte limba Dvs. Timpii de staţionare nu vă costă doar bani, ci alungă şi buna dispoziţie a pasagerilor Dvs. – de aceea problema trebuie rezolvatã rapid. SERVICE-ul de 24 h ia legătura cu cel mai apropiat punct al nostru de asistenţă şi service cu experienţã din vecinătatea Dvs. şi se ocupã imediat, la faţa locului, de autocarul Dvs.

Dacă reiese în situaţia dată că reparaţia rapidã nu se poate efectua nici la faţa locului, nici în atelierul cel mai apropiat, SERVICE-ul de 24 h vă organizeazã totuşi o asistenţã rapidă. Siguranţã la orice oră – aceasta este o exigenţã pe care SERVICE-ul nostru o respectă. Vă stãm alãturi pe calea cea mai rapidã cu servicii competente, oricând aveţi nevoie, oriunde vă aflaţi la momentul respectiv şi orice vi s-ar întâmpla – suntem aici pentru Dvs.

24 h zilnic. 365 zile pe an.