Piese remanufacturate

Economisiți cu pânã la 50% încomparație cu prețul unei piese noi!
Piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz sunt o alternativă atractivă la piesele noi. Prin înlocuirea piesei defecte cu o piesă remanufacturată de origine Mercedes-Benz, puteți economisi până la 50% în comparație cu prețul unei piese noi, fără să faceți vreun compromis în materie de calitate. De fapt, chiar dimpotrivă, o piesă remanufacturată de origine Mercedes-Benz este la fel de bună ca una nouă.

Piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz îndeplinesc aceleași standarde în materie de calitate cu cele folosite în producția de serie a pieselor noi. Din acest motiv, piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz beneficiază de aceeași garanție ca și piesele noi. În plus, remanufacturarea pieselor uzate este mai ieftinã și mai responsabilă față de mediul înconjurător.

Remanufacturat este sinonim cu nou: procesul de remanufacturare pentru piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz
Toate piesele uzate trebuie să parcurgă mai multe etape ale unui proces strict de remanufacturare înainte de a putea fi aprobate ca piese remanufacturate de origine Mercedes-Benz.

  1. Demontare: Într-o primã etapă, motorul uzat este demontat în componente individuale.
  2. Curățare: Uleiul și murdãria sunt îndepărtate din toate componentele printr-un proces intens de curățare. Componentele murdare și supuse coroziunii sunt trecute printr-o curățare ulterioarã, prin folosirea diverselor procedee de sablare.
  3. Inspecție și înlocuire: Chiar și cea mai micã piesă este inspectată vizual sau testată din punctul de vedere al funcționării, pentru ca orice defecțiune sã poată fi rapid identificată.
  4. Remanufacturare: Toate componentele reutilizabile sunt remanufacturate în mod profesionist și de aceea sunt conforme în întregime cu specificațiile producătorului.
  5. Asamblare: Toate componentele verificate sunt asamblate ulterior în conformitate cu cerințele producției în serie pentru a crea un motor remanufacturat de origineMercedes-Benz, complet funcțional.
  6. Control al calității: Pe bancurile de probă din cadrul producției în serie, motoarele remanufacturate sunt testate dupa aceleași criterii precum motoarele noi.