Mercedes-Benz EQS

Intrăm într-un nouă era: modelul complet electric.
Primul pas spre modelul dumneavoastră EQS. Înregistrați-vă acum pentru a primi acces la panoul dumneavoastră personal de bord. Aici vă așteaptă deja informații fascinante despre noul model EQS.

În cadrul noului model EQS se lansează în premieră platforma dezvoltată pentru autovehicule acționate integral electric.
✓ O linie coupe puternică și fluidă îi caracterizează silueta.
✓ Rotile sunt dotate cu jante EQS din aliaj, de 21 inch roți,
✓ Stopuri in formă de spirală 3D ușor curbate
✓ Stele sclipitoare în negru pe grila frontală

interior bord panou fata Mercedes Benz EQS coupe
O apariție electrizantă. Nu există un mod mai confortabil de a călători spre viitor. Afisati mai multe informatii
VALORI PRELIMINARE EQS 450+:
Consum de energie electrică în kWh / 100 km (combinat): 19,1–16,0;
Emisiile de CO2 în g / km (combinate): 0. [1]
VALORI PRELIMINARE EQS 580 4MATIC:
Consum de energie electrică în kWh / 100 km (combinat): 20,0–16,9;
Emisiile de CO2 în g / km (combinate): 0. [1]
până la

770 km

autonomie pur electrică (WLTP)[1]
până la

385 kW

Putere a sistemului

30 minute

timp de încărcare la stațiile de încărcare rapidă*

* Timpul de încărcare corespunde cu 10-80% din încărcarea completă atunci când se utilizează o stație de încărcare rapidă (curent continuu) cu o tensiune de alimentare de 400 V, curent de cel puțin 300 A.

interior bancheta spate Mercedes-Benz EQS coupe


Mentiuni de prezentare: este posibil să se fi produs modificări ale produsului după momentul publicarii prezentului conținut.

¹Informațiile privind consumul de energie electrică sunt provizorii și au fost determinate intern în conformitate cu metoda de certificare „procedura de testare NEDC”. Până în prezent nu există valori confirmate din TÜV, nici o omologare CE de tip și nici un certificat de conformitate cu valorile oficiale. Sunt posibile abateri între informații și valorile oficiale.

²Informațiile privind intervalul sunt provizorii și au fost determinate intern în conformitate cu metoda de certificare „Procedura de testare WLTP”. Până în prezent nu există valori confirmate din TÜV, nici o omologare CE de tip și nici un certificat de conformitate cu valorile oficiale. Sunt posibile abateri între informații și valorile oficiale. Intervalele WLTP de până la 770 de kilometri depind de echipamentul și configurația vehiculului.