Mercedes-Benz EQE

Forme create să treacă testul timpului.

De la designul reprezentativ One-Bow, până la MBUX Hyperscreen care îți taie respirația: noul model EQE reunește, la cel mai înalt nivel, designul progresist cu arta inovatoare a ingineriei.


•     Încărcare simplă și confortabilă – fie acasă sau pe drum.
•     Conceptul EQ de la Mercedes-Benz
•     Experimentează o nouă eră a mobilității electrice.
•    Pentru pret oferta pre-comanda sau alte informatii va rugăm contactati un consilier Auto Schunn

Până la

660 km

autonomie
Până la

215 kW

Putere
În

32 min

minute încărcare la 80 %*
* Timpul de încărcare corespunde unei încărcări de 10–80 % la utilizarea unei stații de încărcare rapidă, curent continuu cu tensiune de alimentare 400 V, curent de minimum 300 A.
EQE 350: consum de curent în kWh/100 km (în regim mixt): 19,3 – 15,7; emisii CO2 în g/km (în regim mixt): 0. [1]
[1] Afisati mai multe informatii
Tehnic info
Toate datele tehnice (despre consumul de curent, autonomie, putere, cuplu, recuperare, precum și performanțe la rulare) sunt preliminare și au fost determinate intern în conformitate cu metoda de certificare „Procedură de verificare WLTP“. Deocamdată nu există nici valori confirmate de către organismul de certificare TÜV, nici omologare de tip în Uniunea Europeană, nici vreun certificat de conformitate cu valori oficiale. Este posibil să existe diferențe între specificații și valorile oficiale.

Lux progresist și dinamică, până în cele mai mici detalii.

Noul model EQE își îmbină aspectul dinamic cu interiorul luxos – un echilibru între inovație și estetica modernă.

Datorită acestor inovații, cobori din autovehicul mai energic și mai relaxat decât ai intrat.

Deține controlul: cu ajutorul smartphone-ului și prin intermediul aplicației Remote Parking (Android, iOS), îți parchezi perfect noul model EQE. O inovație, în ceea ce privește conducerea autonomă

Suportul perfect pentru spate: opt camere de aer și patru elemente cu vibrații asigură cel mai înalt nivel de confort în scaunele multicontur. Zece programe de masaj la două intensități fac din fiecare deplasare un program de relaxare.oate vira până la 10 grade.

Alege direcția: direcția punții spate a modelului EQE, disponibilă la cerere, asigură o tracțiune excelentă și o dinamică de rulare agilă. Parchează, întoarce și condu în echilibru ireproșabil, datorită direcției spate care poate vira până la 10 grade.

Mercedes-EQE interior