Mercedes-Benz EQA

Descoperă noul EQA, un adevărat atlet electric, la pachet cu o ofertă[1] de nerefuzat:
•     Ecotichet în valoare de 45.000 Lei
•     12 rate CASCO oferite gratuit
•     Stație de încărcare ENGIE cadou
 

O apariție electrizantă. Cu elemente noi și remarcabile de design, modelul EQA este un nou mod de viața al mobilității electrice. Mereu conectat, mereu în confort și în siguranță. Trăiește o experiență unică de condus la volanul noului EQA, grație inovației la cel mai înalt nivel. Afisati mai multe informatii
Confortabil, EQA te invită să mai stai

De la scaunele confort și iluminatul ambiental și până la volanul multifuncțional încălzit, în modelul EQA orice călătorie devine o experiență în sine. Opțiunile suplimentare precum pachetul confort, KEYLESS-GO sau HANDS-FREE ACCESS transformă modelul tău EQA într-un partener pe care te poți baza, intuitiv și practic.

Te aduce în siguranță la destinație.
Cele mai noi sisteme de asistență la rulare ale modelului EQA îți sunt alături în orice moment, țin sub observație situațiile din trafic și pot reacționa automat în cazul unor pericole. Astfel, pasagerii și ceilalți participanți la trafic pot fi protejați atunci când situația o cere.

426 km

autonomie pur electrică (WLTP)[1]

140 kW

Putere a sistemului

30 minute

timp de încărcare la stațiile de încărcare rapidă*

Pachete de dotări cu un efect impresionant.

Echiparea standard extinsă oferă deja un confort sporit cu varianta Progressive, ce include volan din piele și scaune confort, cameră video pentru marșarier și hayon EASY-PACK. Pachetul Advanced sporește valoarea habitaclului, printre altele, cu două display-uri strălucitoare de 10,25 inch ce formează un remarcabil Widescreen Cockpit.

Cu pachetul Advanced Plus sistemul de sunet de înaltă calitate te însoțește în fiecare călătorie, în timp ce smartphone-ul tău se încarcă fără cablu.

Pachetul Premium duce experiența cu noul EQA la cel mai înalt nivel. Acesta include dotări precum sistemul de sunet Surround Burmester® sau trapa culisantă panoramică. Astfel, nicio dorință nu rămâne neîndeplinită.

[1] Ofertă valabilă prin Programul Național de Finanţare privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră derulat de Administraţia Fondului pentru Mediu, valabilă de la data lansării programului. Pentru termenii și condițiile de accesare a ecotichetului, vă rugăm să consultați Ghidul de finanțare aferent programului.
Campania este valabilă începând cu data de 20.04.2021 până la data de 30.12.2021 inclusiv, pentru autoturismele noi EQA de la Mercedes-EQ, în limita stocului disponibil, achiziționate de la partenerii autorizați Mercedes-Benz din România, sub condiția lansării Programului Național de Finanțare de către Administraţia Fondului pentru Mediu.

Oferta include primele 12 rate gratuite ale poliței de asigurare CASCO. Oferta include cadou stația de încărcare Elvi Wi-Fi 22kW by Engie și instalarea inclusă. Condiții pentru a beneficia de Ofertă: plata unui avans de minimum 15%, perioada de finanțare de minimum 3 ani, încheierea unei asigurari CASCO pe toata durata finanțării pentru care se optează (3-5 ani).
Oferta este valabilă pentru finanțare în sistem de Leasing Financiar, furnizat de Mercedes-Benz Leasing IFN SA, iar Asigurările sunt oferite prin Mercedes-Benz Insurance Broker SRL.