Mercedes-Benz Service Select

Fidelitatea ta este foarte importantă pentru noi. Cu programul nostru de service pentru anumite modele selectate, mai vechi de 6 ani, ai servicii la preț avantajos.

✓ 25 % avantaj client la serviciile obișnuite si la piesele de schimb
✓ Adaptate individual pentru autovehiculul tău Mercedes-Benz
✓ Lucrări de service în conformitate cu cerințele producătorului prin utilizarea Mercedes-Benz StarParts și a pieselor de origine Mercedes-Benz

Dupa logarea in Mercedes me, înregistrează-te în Service Select cu doar câteva clicuri

Mentenanta A Mentenanta B Reparatii frane Acumulator Stergatoare parbriz

Mentenanta redusa a Service Select furnizeaza un service complet, de la inlocuire ulei, la verificarea pieselor uzate si a nivelelor fluidelor de operare, toate la un pret foarte avantajos. Oferta de mentenanta A include toate piesele de schimb necesare, lichidele si manopera aferenta.
Mentenanta extinsa este oferita la un tarif preferential, multumita Service Select de la Mercedes-Benz. Pe langa aceste servicii furnizate in cadrul mentenanței A, mentenanta B include verificarea garniturilor de cauciuc, schimbarea filtrelor de praf si habitaclu, si verificarea placutelor si discurilor de frana.
Siguranta dumneavoastra este importanta pentru noi, si din acest motiv oferim servicii de reparatii ale sistemului de franare ca parte din Service Select. Puteti alege fie inlocuirea placutelor de frana sau a discurilor de frana, ca o reparatie unica, fie poti opta pentru un intreg set de reparatii. Fireste, toate piesele necesare si manopera sunt incluse in oferta.
Inlocuirea acumulatorului de pornire si dupa caz eliminarea tuturor pieselor vechi, tinand cont de protectia mediului inconjurator.
Inlocuirea lamelelor stergatoarelor de parbriz/luneta din fata si din spate, incluzand montarea. Pentru o mai buna vizibilitate si siguranta in condus.