Mercedes-Benz GLE coupé

Producatorul Mercedes-Benz combina doua clase de vehicule – fiecare cu propriul sau stil distinct – pentru a da nastere acestui nou model, Mercedes-Benz GLE Coupé. Caracterul sportiv al unui coupé domina, imbinat cu caracteristicile uimitoare ale unui SUV robust. In plus fata de dinamica convingatoare a vehiculului pe sosea, GLE Coupé arata impresionant. Cu forme alungite pe lateral, o grila cromata a radiatorului frontal in combinatie cu designul spate, GLE Coupé se ridica nota de sportivitate iesind in evidenta printre modelele Mercedes-Benz.

Sportivitate, dinamism si agilitate

Modelul de top al gamei Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupe, primul reprezentant al liniei de productie Mercedes-AMG, este deosebit de atractiv. In plus fata de suma generoasa de echipamente standard, sistemul DINAMIC SELECT pentru controlul tractiunii, sistemul de sport Direct-Steer si sistemele tipice brandului de asistare a soferului, GLE Coupé este configurat cu transmisie automata 9G-TRONIC cu 9 trepte de viteza si tractiune permanent integrala 4MATIC.

Pactul de Stabilitate: Airmatic cu ADS Plus

In plus, fata de configuratia sistemului de propulsie-rupere la sol, noua suspensie pneumatica AIRMATIC – disponibila pentru prima data cu sistemul continuu de amortizare ADS Plus – garanteaza un condus extrem de stabil. Sistemul de amortizare se modifica si in functie de modul DINAMIC SELECT ales.

Chiar și o mai mare agilitate

Tractiune integrala permanenta 4MATIC asigura intotdeauna o counducere sigurã, armonioasã si sportiva. GLE 350 d Coupé si modelele GLE 400 Coupé sunt dotate cu o distribuție uniforma a cuplului de 50:50 între puntea fata/spate. In particular sportivul Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupé, are o configuratie modificata pentru o mai mare agilitate si o dinamicã mai pronuntata in jurul axei verticale a masinii, crescand setea de viraje. Distributia este impartita la acest model intr-un raport de 40:60.