La fel de Mercedes ca în prima zi

Descoperã selecția de autoturisme rulate certificate Mercedes-Benz – cu vechime de maximum 6 ani și rulaj nu mai mare de 150.000 km – verificate multipunct, cu istoric cunoscut, garanție europeanã, rulaj garantat și multe alte beneficii.

Garanție europeană 12 luni
■ Autoturismele cu o vechime mai mare de 24 luni de la data primei înmatriculãri beneficiazã de o garanție europeană pentru 12 luni, fãră limită de kilometri.
■ Autoturismele cu vechime de până la 24 luni de la data primei înmatriculări, care la momentul vânzării au mai puțin de 12 luni de garanție de producator, pot beneficia de un produs de garanție extinsă. Ulterior, acest tip de garanție poate fi prelungit până la maximum 5 ani vârsta mașinii (calculată începând de la data primei înmatriculări).

Intretinere gratuita
Autoturismele rulate Mercedes-Benz Certified nu necesită revizii în următoarele 6 luni sau 10.000 km (în funcție de care intervine prima, conform computerului de bord Assyst Plus)

Servicii de mobilitate
Autoturismele rulate Mercedes-Benz Certified beneficiază de servicii de mobilitate, prin serviciul Mobilo.
Mobilo garantează o călătorie liniștită și în cazul incidentelor neprevăzute. Mai exact, dacă autoturismul rămâne în pană și nu mai poate fi condus din cauza unui defect tehnic sau întâmpină probleme minore cum ar fi pierderea cheii, scăderea nivelului de ulei sau a lichidului de răcire, alimentare greșită sau infiltrare bruscă de apă, Mobilo garantează mobilitate și asistență rapidă. De asemenea, ºoferul poate beneficia de Mobilo și dacă autoturismul este avariat de o forþă exterioară și nu mai poate rula.

Verificare multipunct 360
Pentru a fi certificat, fiecare autoturism rulat Mercedes-Benz trece printr-o serie de peste 200 de puncte de inspecție și verificare amanunțită, efectuată de către tehnicieni specializați. În cazurile în care este necesară înlocuirea unei piese, sunt folosite numai piese originale de schimb pentru a asigura cel mai înalt grad de calitate și performanță.

Rulaj verificat si garantat
Toate autoturismele rulate sunt supuse unor verificări a rulajului de către personal specializat. Doar autoturismele pentru care există certitudinea unui rulaj real pot fi incluse în programul Mercedes-Benz Certified.

Istoric cunoscut si verificat
Fiecare autoturism Mercedes-Benz Certified deține un istoric cu privire la proprietarii anteriori, lucrări de mentenanță și reparații.
Mercedes-Benz certified Test-drive

Test-drive
Autoturismele incluse în programul Mercedes-Benz Certified și aflate în stocul centrelor autorizate de vânzări pot fi testate în termen de 24 de ore de la solicitare, simplu și rapid, în baza permisului de conducere și a cărții de identitate.

Finantare asigurata
Planurile dumneavoastră nu vor fi afectate de grija cheltuielilor datorită serviciilor de finanțare puse la dispoziție de Mercedes-Benz Financial Services. Beneficiați de suport financiar imediat, bazat pe un sistem decizional rapid, astfel încât să conduceți autovehiculul Mercedes-Benz dorit în cel mai scurt timp. Serviciile Mercedes-Benz Financial sunt transparente și fără costuri sau comisioane ascunse, constituind astfel un avantaj competitiv.


Trade-in si Buy-back
Personalul calificat ce activează în centrele de Vânzări și Service Mercedes-Benz va efectua întotdeauna o evaluare profesionistă și corectă atât asupra autoturismului deținut, cât și a valorii de piață a acestuia. Astfel că un autoturism rulat Mercedes-Benz poate fi achiziționat rapid, lăsând ca avans autoturismul deþinut în prezent.

10 zile posibilitate de schimbare
În termen de 10 zile de la livrare este posibilă schimbarea autoturismului achiziționat de la Centrul Mercedes-Benz Certified cu alt autoturism de aceeași valoare sau cu unul având o valoare superioară. Autovehiculul trebuie să corespundă stării tehnice și estetice de la momentul livrării, având însă în vedere uzura normală conform numărului de kilometri parcurși de la data livrării – număr care nu trebuie să fie mai mare de 200 km. Pentru acest număr de kilometri parcurși va fi percepută o sumă minimă de 100€+TVA, respectiv 0,50€+TVA pentru fiecare kilometru parcurs + o taxă de înlocuire de 2% din prețul de achiziție inițial. De asemenea înregistrarea și radierea efectuată de către autorități va fi suportată de către client.

mercedes me

Mercedes Me connect
Mercedes me connect reprezintă accesul dumneavoastră la universul digital al Mercedes-Benz. În Portalul Mercedes me și pe aplicația Mercedes me sunt integrate serviciile și ofertele menite să optimizeze și să simplifice procedurile de mobilitate.