Mercedes me

Pachetul de servicii Mercedes me cuprinde facilitati tehnice inovatoare, produse și oferte care includ, bineînțeles, posibilitatea de accesare a vehiculului cu ajutorul unui smartphone.
■ Mercedes me move  ■ Mercedes me connect  ■ Mercedes me assist
■ Mercedes me finance  ■ Mercedes me inspire  ■ Mercedes me store

Echipati autovehiculul dumneavoastra cu Mercedes me Adapter
Autovehiculul dumneavoastră nu este conectat încă? Cu Adapter puteți utiliza numeroasele avantaje ale serviciilor Mercedes me connect.

Cu doar o atingere a unui buton de pe smartphone sau tabletă, funcțiile disponibile cu Mercedes Me sunt activate, oferind șoferilor posibilitatea de a monitoriza performanța mașinii, de a o bloca de la distanță și chiar de a verifica nivelul combustibilului.

Doriți să beneficiați de un interior încălzit chiar și atunci când afară este frig? Este foarte posibil – atunci când autovehiculul vă întâmpină cu o temperatură plăcută în habitaclu. Cum? Simplu și comod, cu smartphone-ul. Prin aplicația Mercedes me, puteți preîncălzi autovehiculul la temperatura dorită, în timp ce vă bucurați în liniște de micul dejun. În același timp, puteți controla aspectele legate de securitate: Întrebări precum „Am încuiat autovehiculul?” aparțin trecutului. Aplicația vă permite să încuiați și să descuiați în siguranță, de la distanță, ușile autovehiculului. Acestea, precum și alte servicii digitale proiectate pentru a vă ușura activitățile zilnice și a furniza informații utile cu privire la diferite aspecte ale autovehiculului conectat la lumea digitală, pot fi achiziționate din Magazinul Mercedes me connect

auto Mercedes-Benz noi
Doriți să beneficiați de un interior încălzit chiar și atunci când afară este frig?
Este foarte posibil – atunci când autovehiculul vă întâmpină cu o temperatură plăcută în habitaclu.

Cum? Simplu și comod, cu smartphone-ul. Prin aplicația Mercedes me, puteți preîncălzi autovehiculul la temperatura dorită, în timp ce vă bucurați în liniște de micul dejun. În același timp, puteți controla aspectele legate de securitate: Întrebări precum „Am încuiat autovehiculul?” aparțin trecutului. Aplicația vă permite să încuiați și să descuiați în siguranță, de la distanță, ușile autovehiculului. Acestea, precum și alte servicii digitale proiectate pentru a vă ușura activitățile zilnice și a furniza informații utile cu privire la diferite aspecte ale autovehiculului conectat la lumea digitală, pot fi achiziționate din Magazinul Mercedes me connect

Asistență la parcare.
Activați asistența la parcare de la distanță și ieșiți din autovehicul – puteți controla cu ușurință manevra de parcare din exteriorul autovehiculului, cu ajutorul aplicației instalate pe smartphone. În plus, asistența la parcare de la distanță recunoaște locurile de parcare în timp ce mașina trece pe lângă acestea.

Control online de la distanță.
Indiferent dacă doriți să modificați setările, să accesați informații despre autovehicul, cum ar fi nivelul combustibilului din rezervor, presiunea în anvelope sau starea frânelor, să utilizați funcția geoperimetru sau să presetați temperatura în habitaclu, puteți avea acces în orice moment la autovehiculul dvs. Mercedes.

Biroul din mașină.
Prin intermediul serviciului „Funcție de birou în autovehicul“ șoferii de Mercedes pot utiliza direct în autovehicul anumite funcții Office și vor putea accesa date importante – aproape ca și cum s-ar afla în biroul propriu. Ca serviciu Mercedes me connect, noua funcție Office este disponibilă în prezent pentru clasele C și GLC.

Informații din trafic în timp real.
În timpul vacanțelor sau când vă întoarceți de la serviciu – informațiile din trafic în timp real permit întotdeauna configurarea traseului ideal până la destinație. Datorită informațiilor precise și continue despre blocajele din trafic, aglomerație și viteza medie pe drumurile principale, veți reduce semnificativ timpul petrecut la volan.

Service și siguranță
Serviciile standard Mercedes me connect elimină o parte dintre problemele specifice tehnice – diagnoza, defecțiunile sau accidentele, de exemplu. Acestea includ gestionarea întreținerii, gestionarea defecțiunilor, recuperarea în cazul unui accident și sistemul Mercedes-Benz de apelare în caz de urgență.

Apelare în caz de urgență.
Dacă se declanșează un airbag în cazul unui accident, senzorii de coliziune ai autovehiculului activează automat un apel de urgență. Sistemul transmite poziția exactă și numărul de pasageri, precum și informații despre starea autovehiculului. Datele sunt redirecționate imediat către centrul public european de comunicații în cazuri de urgență.