Mercedes-Benz EQC

Descoperă noul EQC, un adevărat atlet electric, la pachet cu o ofertă pret[1] de nerefuzat:
•     Ecotichet în valoare de 45.000 Lei
•     12 rate CASCO oferite gratuit
•     Stație de încărcare ENGIE cadou
•     Avans 15%, dobanda 3,9% variabila
•     Perioada de finantare 36/60 luni

Pentru detalii configurare pret oferta va rugam contactati consilierii de vanzari Auto Schunn

Imaginați-vă că ați putea să o luați încă o dată complet de la capăt

Suntem din nou aici. În punctul în care am fost deja acum mai bine de 130 de ani când am inventat autovehiculul. La începuturile unui lucru cu adevărat măreț. Așa se simte prima deplasare cu EQC.

Vehiculele electrice au de acum un Mercedes. O noua era incepe: va prezentam Mercedes-Benz EQC, primul membru din familia Mercedes EQ. Noul Mercedes SUV electric EQC redefineste notiunile de calitate, siguranta si confort, ridicand luxul la rang de Mercedes-Benz in segmentul de masini electrice.

Un pas decisiv catre un viitor definit de e-Mobility.

Consum redus. Dinamism superior. SUV-ul Mercedes-Benz EQC este propulsat de doua motoare alimentate de bateria litiu-ion cu un continut de energie de 90 kWh.


Personalitate puternică și caracter unic. Asta transmite design-ul EQC, de la exteriorul cursiv și impunător, până la interiorul progresiv, fermecător prin subtilitatea sa. Iar graţie motorului electric, aproape complet silenţios, ai parte de liniștea necesară pentru a aprecia fiecare detaliu.

Siguranţa rămâne Mercedes-Benz. Datorită sistemelor de asistenţă de ultimă generaţie, precum asistenţa activă la frânare sau sistemul de avertizare vizual și acustic pentru participanţii la trafic aflaţi în punctul mort, autoturismul tău EQC se asigură că ești mereu în control și în siguranţă.

*Campania este valabilă începând cu dată de 19.04.2021 până la dată de  31.12.2021 inclusiv, pentru autoturismele noi EQC de la Mercedes-EQ, în limita stocului disponibil, achiziționate de la partenerii autorizați Mercedes-Benz din  România, sub condiția  lansării Programului Național de Finanțare  de către Administraţia Fondului pentru Mediu. Oferta include primele 12 rate gratuite ale poliței de asigurare CASCO. Oferta include cadou stația de încărcare Elvi Wi-Fi 22kW by Engie și instalarea inclusă.

Condiții pentru a beneficia de Ofertă: plata unui avans de minimum 15%, perioada de finanțare de minimum 3 ani, încheierea unei asigurări CASCO pe toată durata finanțarii pentru care se optează (3-5 ani).

Oferta este valabilă pentru finanțare în sistem de Leasing Financiar, furnizat de Mercedes-Benz Leasing IFN SA, iar Asigurările sunt oferite prin Mercedes-Benz Insurance Broker SRL.

Poți beneficia de stația de încărcare Elvi Wi-Fi 22kW by Engie (montaj inclus) atunci când achiziționezi un autoturism nou Mercedes-Benz EQC, din rețeaua națională de distribuție Mercedes-Benz. Oferta este valabilă pentru o perioadă de 6 luni de la data achiziției autoturismului și nu este transmisibilă.

mercedes eqc spate

De la sistemul de sunet surround sound și iluminarea ambientală până la funcția de control a climatizării de la distanță, prin aplicația Mercedes me sau prin MBUX, în EQC confortul capătă noi valenţe, indiferent dacă ești pasager sau te afli la volanul său. În plus, pentru modelele electrice sistemul MBUX vine cu o gamă specială de comenzi vocale prin care controlezi gradul de încărcare și găsești cu ușurință cea mai apropiată stație de încărcare.